Dette er fiskeburgere vi med galaktosemi kan ha!
De kommer i pakker på 2 og 2 burgere , de er laget av torsk og sei (86 % fisk) og de er merket med svart skrift på grønn bunn:
GLUTENFRI OG UTEN TILSATT MELK.
Produsent er LOFOTEN.
Det står på pakken at de har erstattet helmelk med spansk olivenolje og rismelk.
Her har jeg laget en lunch med en slik burger.
Burgeren ble skåret opp i 6-8 biter, stekt sammen med litt rødløk i en panne tilsatt litt olje. Jeg hadde en rest av noen grønnsaker: maiskorn, oppkuttede tomater, agurk og rød paprika i tillegg til noe raspet ost (Norvegia). Dette la jeg på bunnen av en dyp skål og anrettet bitene av stekt burger og rødløk på toppen. Enkelt og greitt å lage!
Jeg er glad i grønnsaker og salater og siden jeg ikke hadde burgerbrød jeg kunne spise;
ble det derfor en slik salat. :-)
Burgerne er gode, men kanskje litt mektige.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar