Ingredienser:
- poteter i skiver
- raspet ost (Norvegia)
- kyllingkraft (1 -2 dl) ble helt over poteter og ost.
- litt margarin (et par ts) ble lagt oppå.
- salt og pepper, litt paprikapulver og timian.
- Grøstad Provencepølser. (Disse kan vi med galaktosemi ha!)
Slik gjorde jeg det:
- Potetskivene ble lagt i en ildfast form.
- Osten ble lagt over.
- Kyllingkraften og krydderne ble tilsatt.
- Dette fikk stå i ovnen på 175 - 200 grader C i en time til potetene var kokt.
- Pølsene ble trukket i vann i en stor kjele først, deretter hatt sammen med potetene de siste 10 minuttene.
- Ovnen ble satt på grill de siste par minuttene.
Pølsene jeg brukte!
Og det er pølser vi kan ha!
- Bildene er tatt på ved to tilfeller; den første ble potetgratengen laget uten pølser og den andre gangen med disse pøsene.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar